Gratis adviesgesprek

Leren op maat

Scholing afgestemd op jouw talenten en leerdoelen

Psychosynthese scholing is gericht op de bewustwording van jouw creatieve vermogens en op het effectieve en professionele gebruik daarvan in en voor de wereld. Welke keuze je ook maakt uit ons scholingsaanbod, je denken, voelen, willen, verbeelding en intuïtie worden betrokken bij je inspanningen. Het zal je verbazen hoe snel en vanzelfsprekend onze leermethode tot het door jou gewenste rendement leidt.

Aanbod

Bekijk hieronder de verschillende scholingsmogelijkheden

Individueel leertraject

Individueel leertraject

Wil je een leertraject dat naadloos aansluit bij jouw talenten, ambitie en bij de tijd die je beschikbaar hebt? Wij maken het voor je.

Beroepsopleiding

Beroepsopleiding

Ben je geïnteresseerd in de spirituele en dieptepsychologische aspecten van coaching, leiderschap en verandering en wil je hiermee ook professioneel aan de slag? Dan is de beroepsopleiding tot psychosyntheticus iets voor jou.

Verdere Scholing in Psychosynthese

Verdere Scholing in Psychosynthese

Dit twee jaar durend scholingsprogramma in psychosynthese is bestemd voor maximaal 3 afgestudeerde psychosynthetici. Het is een intensief leer- en bewustwordingsprogramma in de basisprincipes en didactiek van psychosynthese.

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Iedereen wil het beste halen uit zichzelf en z’n medewerkers. Maar ja, hoe doe je dat? Voor verschillende bedrijven maakten wij reeds succesvolle trainingen en coaching- en leertrajecten op maat.

Supervisie & leergesprekken

Supervisie & leergesprekken

Ben je een zoeker en nieuwgierig naar wat je doet en wie je bent? Ben je ambitieus naar het leven zelf en is je verlangen naar leren niet te stoppen? Onderzoek je werk eens in een supervisiebijeenkomst of ga er eens voor zitten in een psychosynthese leergesprek.

Adviesgesprek

Adviesgesprek

Maak online een afspraak met een persoonlijk leeradviseur. Onderzoek met elkaar waarom je scholing of verdere scholing in psychosynthese overweegt. De persoonlijk leeradviseur zorgt ervoor dat je scholingskeuze zo precies mogelijk aansluit bij jouw talenten en bij wat je wilt leren.

Ervaringen

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!

© 2024, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl