De ervaring van Miriam van Wanroij

“Door de cursus Oriëntatie in Psychosynthese ben ik beter gaan begrijpen wat mij drijft en wat belangrijk voor mij is. Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en dat het ook anders kan; meer in lijn met wat ik echt wil. Hierdoor werk en leef ik efficiënter.

Ik heb van tevoren wel opgezien tegen de meditaties. Ik had er geen ervaring mee en was er sceptisch over. Hoewel ik me had voorgenomen gewoon mee te doen dacht ik, nuchter als ik ben, niet dat het me iets zou brengen. Dat pakte dus totaal anders uit; ik heb aan den lijve ondervonden wat je kan bereiken met meditaties en geleide visualisaties. Het is een prachtig hulpmiddel en vooral de gesprekken daarna en de vragen die aan mij of mede-cursisten werden gesteld, hebben grote impact gehad. Juist hierdoor ben ik gaan zien wat belangrijk voor me is, waar ik goed in ben en wat ik ook angstig vind.

De beleving van die vijf dagen zal ik niet snel vergeten. Iedereen is heel intensief met zichzelf bezig en dat geeft een bijzondere sfeer. Het schept een klimaat waarin van alles op elkaar in begint te werken, in beweging kan komen en mogelijk wordt. Het hele scala aan emoties is bij mij langs gekomen en dat was voor mij verrassend. Ik heb heel veel lol gehad met de groep, ben boos, verdrietig, sceptisch, meegaand en opstandig geweest. Ik wist niet dat ik het in me had!

Het was knap van de docenten hoe ze ons daar doorheen leidden en konden zien hoe iedereen aan het leren was en wat daarbij behulpzaam was. De cursus heeft mij in mijn hart geraakt. Ik had het niet willen missen!”
Miriam van Wanroij is Regional Director Product and Process Development Starches, Sweeteners and Texture bij Cargill.

Delen:

Meer informatie over (de Oriëntatie in) Psychosynthese

Oriëntatie in Psychosynthese

Oriëntatie in Psychosynthese

Bekijk hier de mogelijkheden om deel te nemen aan de Oriëntatie in Psychosynthese. Deze cursus is een diepgaande kennismaking met jezelf en met psychosynthese.

Wat is psychosynthese?

Wat is psychosynthese?

Psychosynthese leert je keuzes te maken door te luisteren naar wat je hart je ingeeft zonder je verstand te verliezen. Psychosynthese houdt zich bezig ...

Informatiebijeenkomst psychosynthese

Informatiebijeenkomst psychosynthese

Ben je benieuwd naar psychosynthese en of het iets voor jou is? Kom dan naar een informatiebijeenkomst bij het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum.

Adviesgesprek

Adviesgesprek

Maak online een afspraak met een persoonlijk leeradviseur. Onderzoek met elkaar waarom je scholing of verdere scholing in psychosynthese overweegt. De persoonlijk leeradviseur zorgt ...

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!

© 2024, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl