De ervaring van Allison Visser

“In 2002 begon ik aan de beroepsopleiding psychosynthese. Ik werkte toen met moeilijk opvoedbare kinderen. Eigenlijk wilde ik bij de politie maar ik miste voor mijn gevoel levenservaring. Tijdens de opleiding ben ik sterker en wijzer geworden en leerde ik met mededogen naar mezelf en anderen te kijken.

Dit zorgde ervoor dat ik na een paar jaar besloot bij de politie te solliciteren. Ik heb de opleiding onderbroken voor de politieacademie. In 2012 heb ik de studie weer opgepakt. Ik ben inmiddels hoofdagent en wil mij met behulp van psychosynthese verder ontwikkelen in mijn werk. Zo kan ik steeds meer van betekenis zijn voor mensen in nood.”
Allison Visser heeft de opleiding psychosynthese in 2014 afgerond en is hoofdagent bij de politie.

Delen:

Meer informatie over (de beroepsopleiding) psychosynthese

Beroepsopleiding

Beroepsopleiding

Ben je geïnteresseerd in de spirituele en dieptepsychologische aspecten van coaching, leiderschap en verandering en wil je hiermee ook professioneel aan de slag? Dan ...

Psychosyntheticus.nl

Psychosyntheticus.nl

Een psychosyntheticus is in staat om methodisch om te gaan met existentiële vraagstukken. Wil je weten wat een psychosyntheticus kan of doet of zoek ...

Oriëntatie in Psychosynthese

Oriëntatie in Psychosynthese

Bekijk hier de mogelijkheden om deel te nemen aan de Oriëntatie in Psychosynthese. Wil je meer informatie? Kom dan naar een Informatieavond op het ...

Adviesgesprek

Adviesgesprek

Maak online een afspraak met een persoonlijk leeradviseur. Onderzoek met elkaar waarom je scholing of verdere scholing in psychosynthese overweegt. De persoonlijk leeradviseur zorgt ...

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!

© 2024, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl