De ervaring van Navin Kisoensingh

“De cursus Oriëntatie in Psychosynthese was een ware ontdekkingsreis! Het was een openbaring om mezelf beter te leren kennen.

Door de cursus kan ik met veel dingen in het dagelijks leven beter omgaan en ben ik nieuwe mogelijkheden gaan zien én benutten. Ik heb mezelf leren begrijpen als individu en als deel van de maatschappij. Dat vind ik het mooie van psychosynthese: het is diep en breed en toch toegankelijk en het heeft een blijvend effect. Ik heb nog dagelijks profijt van die cursus.”

Navin Kisoensingh is freelance business analist en project manager.

Delen:

Meer informatie over (de Oriëntatie in) Psychosynthese

Oriëntatie in Psychosynthese

Oriëntatie in Psychosynthese

Bekijk hier de mogelijkheden om deel te nemen aan de Oriëntatie in Psychosynthese. Deze cursus is een diepgaande kennismaking met jezelf en met psychosynthese.

Wat is psychosynthese?

Wat is psychosynthese?

Psychosynthese leert je keuzes te maken door te luisteren naar wat je hart je ingeeft zonder je verstand te verliezen. Psychosynthese houdt zich bezig ...

Informatiebijeenkomst psychosynthese

Informatiebijeenkomst psychosynthese

Ben je benieuwd naar psychosynthese en of het iets voor jou is? Kom dan naar een informatiebijeenkomst bij het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum.

Adviesgesprek

Adviesgesprek

Maak online een afspraak met een persoonlijk leeradviseur. Onderzoek met elkaar waarom je scholing of verdere scholing in psychosynthese overweegt. De persoonlijk leeradviseur zorgt ...

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!

© 2024, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl