De ervaring van Noeshin de Groot

“Ik ben in oktober 2012 begonnen met de initiële leerperiode psychosynthese. Uit het gehele cursusoverzicht kon ik geen keuze maken; ik wilde alles doen! Door een gesprek vooraf kreeg ik inzicht in wat bij mij past, waar ik het beste kon beginnen. De effecten van de leerperiode waren al heel snel merkbaar in mijn omgeving; ik heb meer rust en kan uitdagingen in leven en werk beter aan.

De maandelijkse individuele  leergesprekken zijn informeel, vriendelijk en productief: ik vertrek elke keer met heldere inzichten en duidelijke leerdoelen. De initiële leerperiode heeft grote toegevoegde waarde en hoge kwaliteit en dat terwijl je volledige keuzevrijheid hebt. Het is mij uitstekend bevallen!”
Noeshin de Groot is adviseur bij het Ministerie van Defensie.

Delen:

Meer informatie over (de beroepsopleiding) psychosynthese

Beroepsopleiding

Beroepsopleiding

Ben je geïnteresseerd in de spirituele en dieptepsychologische aspecten van coaching, leiderschap en verandering en wil je hiermee ook professioneel aan de slag? Dan ...

Psychosyntheticus.nl

Psychosyntheticus.nl

Een psychosyntheticus is in staat om methodisch om te gaan met existentiële vraagstukken. Wil je weten wat een psychosyntheticus kan of doet of zoek ...

Oriëntatie in Psychosynthese

Oriëntatie in Psychosynthese

Bekijk hier de mogelijkheden om deel te nemen aan de Oriëntatie in Psychosynthese. Wil je meer informatie? Kom dan naar een Informatieavond op het ...

Adviesgesprek

Adviesgesprek

Maak online een afspraak met een persoonlijk leeradviseur. Onderzoek met elkaar waarom je scholing of verdere scholing in psychosynthese overweegt. De persoonlijk leeradviseur zorgt ...

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!

© 2024, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl