Annemieke Wester

Sinds 2004 werkzaam bij het Instituut voor Psychosynthese als Instituutsmanager en psychosynthese docent. Vanaf augustus 2020 directeur van het Instituut. Tevens werkzaam bij de Psychosynthese adviesgroep als senior consultant. Annemieke werkte tot 2004 als manager begraafplaatsen en crematoria bij een Amsterdamse uitvaartonderneming. Ze rondde de opleiding Psychosynthese aan het Instituut voor Psychosynthese af in 2002 en behaalde haar doctoraalexamen bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in 1996.

Linkedin profiel

Ancilla van Blokland

Sinds 1992 als docent verbonden aan het Instituut voor Psychosynthese. Zij is vanaf 2000 programmamanager en sinds augustus 2020 hoofd opleidingen van het Instituut. Tot 1990 is ze als verpleegkundige werkzaam geweest in diverse velden van gezondheidszorg. Ancilla rondde de opleiding Psychosynthese aan het Instituut voor Psychosynthese af in 1991 en de HBO-Verpleegkunde in 1982.

Linkedin profiel

Diederik van Rossum

Sinds 1982 werkzaam in het psychosynthese onderwijs in binnen- en buitenland.
Diederik is mede-oprichter van het Instituut voor Psychosynthese. Hij was van 1989 tot augustus 2020 directeur van het Instituut. Hij volgde de opleiding Psychosynthese aan het Londens Instituut voor Psychosynthese en studeerde in 1977 af in de klinische en sociale psychologie aan de universiteit van Utrecht.

Linkedin profiel

Ingrid Veldkamp

Sinds 1980 werkzaam in het psychosynthese onderwijs.
Ingrid is mede-oprichter van het Instituut voor Psychosynthese en was daar vele jaren decaan.
Zij volgde de opleiding Psychosynthese aan het Londens Instituut voor Psychosynthese. Eerder heeft zij de Sociale Academie afgerond en heeft ze een basisdoctoraal in de theologie behaald.

Linkedin profiel

Merit Jansma

Betrokken bij de professionele leerperiode psychosynthese als examenvoorbereider. Merit studeerde in 1996 af in de geneeskunde en behaalde in 2009 haar bachelor psychosynthese. Zij geeft als psychosyntheticus individuele begeleiding en werkt daarnaast als verslavingsarts bij Jellinek in Hilversum.

Linkedin profiel

Delen:

Jo Daemen

Dit jaar aanwezig als student-assistent bij een aantal onderwijsactiviteiten.
Jo neemt sinds 2019 deel aan de professionele leerperiode psychosynthese, het student-assistentschap is onderdeel van zijn opleiding. In 1984 behaalde hij zijn doctoraalexamen Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij is werkzaam als Strategisch adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en als coach voor InterCoach.

Linkedin profiel

Delen:

Marrit van den Brink

Dit jaar aanwezig als student-assistent bij een aantal onderwijsactiviteiten.
Marrit neemt sinds 2019 deel aan de professionele leerperiode psychosynthese, het student-assistentschap is onderdeel van haar opleiding. In 1994 rondde zij haar opleiding als verpleegkundige niveau 4 af in Hilversum in ziekenhuis Ter Gooi. Ze is werkzaam als ambulant verpleegkundige bij Hilverzorg.

Linkedin profiel

Delen:

Ivan Sulenta

Als vrijwilliger betrokken bij de Stichting ter bevordering van Psychosynthese. Naast psychosyntheticus is hij werkzaam als ADL-assistent en schrijver. Hij werkte tot 2016 als jurist bij rechtbanken en bij de rijksoverheid. Ook heeft hij als uitvaartleider gewerkt. Hij behaalde zijn bachelor in Psychosynthese in 2014. In 1998 studeerde hij af in de rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht.

Linkedin profiel

Delen:
© 2021, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl