Diederik van Rossum

Sinds 1982 werkzaam in het psychosynthese onderwijs in binnen- en buitenland.
Diederik is directeur van het Instituut voor Psychosynthese en de Psychosynthese adviesgroep. Hij volgde de opleiding Psychosynthese aan het Londens Instituut voor Psychosynthese en studeerde in 1977 af in de klinische en sociale psychologie aan de universiteit van Utrecht.

Linkedin profiel

Ancilla van Blokland

Sinds 1992 als docent verbonden aan het Instituut voor Psychosynthese en sinds 2000 eveneens verantwoordelijk voor de programmering van het onderwijs. Tot 1990 is ze als verpleegkundige werkzaam geweest in diverse velden van gezondheidszorg. Ancilla rondde de opleiding Psychosynthese af in 1991 en de HBO-Verpleegkunde in 1982.

Linkedin profiel

Annemieke Wester

Sinds 2004 werkzaam bij het Instituut voor Psychosynthese in het onderwijs en in het management. Tevens werkzaam bij de Psychosynthese adviesgroep als senior consultant. Annemieke werkte tot 2004 als leidinggevende in de uitvaartbranche. Ze rondde de opleiding Psychosynthese af in 2002 en behaalde haar doctoraalexamen bedrijfswetenschappen in 1996.

Linkedin profiel

Stance Rijpma

Sinds 2012 betrokken bij het Instituut voor Psychosynthese. Zij is werkzaam in de PR en communicatie. Ze behaalde haar bachelordiploma Psychosynthese in 2010. Hiervoor was Stance 15 jaar werkzaam als cultuurhistorica en tentoonstellingsmaker bij verschillende musea en culturele instellingen. In 1997 rondde ze haar studie cultuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht af.

Linkedin profiel

Delen:

Ingrid Veldkamp

Sinds 1980 werkzaam in het psychosynthese onderwijs in binnen- en buitenland.
Ingrid volgde de opleiding Psychosynthese aan het Londens Instituut voor Psychosynthese. Eerder heeft zij de Sociale Academie afgerond en heeft ze een basisdoctoraal in de theologie behaald.

Linkedin profiel

Tineke Nieboer

Dit jaar als gastdocent betrokken bij de cursus ‘Psychosynthese Interventieplan’. Tineke behaalde haar bachelor in Psychosynthese in 2002 (afstudeerrichting Mens & Organisatie) en leidt sindsdien haar eigen praktijk als Psychosyntheticus. Daarnaast is zij sinds 2010 gemeenteraadslid. Tineke heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft ervaring als manager in de zakelijke dienstverlening en als projectleider herplaatsing in het onderwijs.

Linkedin profiel

Delen:

Ivan Sulenta

Als vrijwilliger betrokken bij de Stichting ter bevordering van Psychosynthese. Naast psychosyntheticus is hij jurist en heeft hij als uitvaartleider gewerkt. Hij behaalde zijn bachelor in Psychosynthese in 2014. In 1998 studeerde hij af in de rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht.

Linkedin profiel

Delen:

Truus Mesenig

Als vrijwilliger betrokken bij de Stichting ter bevordering van Psychosynthese. Truus is werkzaam geweest op het gebied van marketing & communicatie en van financiën. In 2009 behaalde Truus haar bachelordiploma psychosynthese en heeft sindsdien een eigen psychosynthesepraktijk.

Linkedin profiel

Delen:

Péronne van den Driessche

Dit jaar verzorgt zij samen met Isis Vonsee de themadag ‘Zusterschap’.
Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam en in 2007 gestart met de opleiding aan het Instituut voor Psychosynthese. Sinds 1991 is zij werkzaam als creatief hulpverlener in verschillende settings binnen de Geestelijke Gezondheidszorg.

Linkedin profiel

Delen:

Isis Vonsee

Dit jaar verzorgt zij samen met Péronne van den Driessche de themadag ‘Zusterschap’.
Ze behaalde haar bachelor in Psychosynthese in 2004 en was eerder al betrokken als gastdocent bij het Instituut. In 1988 heeft zij haar studie aan de Sociale Academie afgerond en in 2016 een Post-Hbo opleiding in de Geestelijke Gezondheidszorg. Isis is werkzaam als Praktijkondersteuner GGZ en Trainer.

Linkedin profiel

Delen:
© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl