Annemieke Wester

Sinds 2004 werkzaam bij het Instituut voor Psychosynthese als Instituutsmanager en psychosynthese docent. Vanaf augustus 2020 directeur van het Instituut. Tevens werkzaam bij de Psychosynthese adviesgroep als senior consultant. Annemieke werkte tot 2004 als manager begraafplaatsen en crematoria bij een Amsterdamse uitvaartonderneming. Ze rondde de opleiding Psychosynthese aan het Instituut voor Psychosynthese af in 2002 en behaalde haar doctoraalexamen bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in 1996.

Linkedin profiel

Ancilla van Blokland

Sinds 1992 als docent verbonden aan het Instituut voor Psychosynthese. Zij is sinds 2000 opleidingscoördinator van de initiële- en professionele leerperiode. Tot 1990 is ze als verpleegkundige werkzaam geweest in diverse velden van gezondheidszorg. Ancilla rondde de opleiding Psychosynthese aan het Instituut voor Psychosynthese af in 1991 en de HBO-Verpleegkunde in 1982.

Linkedin profiel

Diederik van Rossum

Op 16 mei 2023 heeft Diederik zijn aardse werktuigen neergelegd. Hij was sinds 1982 werkzaam in het psychosynthese onderwijs in binnen- en buitenland. Diederik was mede-oprichter van het Instituut voor Psychosynthese en van 1989 tot augustus 2020 directeur van het Instituut. Hij volgde de opleiding Psychosynthese aan het Londens Instituut voor Psychosynthese en studeerde in 1977 af in de klinische en sociale psychologie aan de universiteit van Utrecht.

Linkedin profiel

Ivan Šulenta

Ivan is sinds 2018 als vrijwilliger actief bij de Stichting ter bevordering van Psychosynthese. Hij werkte tot 2016 als jurist bij rechtbanken en bij de rijksoverheid. Momenteel werkt hij bij een organisatie die huisvesting en assistentie verleent aan mensen met een fysieke beperking. Hij behaalde zijn bachelor in Psychosynthese in 2014. In 1998 studeerde hij af in de rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht.

Linkedin profiel

Delen:

Marloes Broos

Met ingang van 2024 werkzaam bij het Instituut voor Psychosynthese als psychosynthese docent. Marloes werkt daarnaast als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ze behaalde in 2021 het diploma Hoger Onderwijs in Psychosynthese en voltooide in december 2023 de tweejarige Verdere Scholing in Psychosynthese. In 2009 behaalde ze haar bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Avans Hogeschool.

Linkedin profiel

Delen:

Tineke Nieboer

Met ingang van 2024 betrokken bij het Instituut als onderwijsmedewerker. Tineke behaalde haar bachelor in Psychosynthese in 2002 (afstudeerrichting Mens & Organisatie) en leidt sindsdien haar eigen praktijk als Psychosyntheticus. In december 2023 voltooide zij de eenjarige Verdere Scholing in Psychosynthese. Daarnaast is zij sinds 2010 gemeenteraadslid, sinds voorjaar 2022 Fractievoorzitter. Tineke heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft ervaring als manager in de zakelijke dienstverlening en als projectleider herplaatsing in het onderwijs.

Linkedin profiel

Delen:

Elias de Valk

Dit jaar als stagiair betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van de Psychosynthese zomerschool cursus De terugkeer. Elias behaalde in 2021 het diploma Hoger Onderwijs in Psychosynthese en leidt sinds begin 2023 zijn eigen praktijk als Psychosyntheticus. Daarnaast is hij werkzaam bij de Rijksoverheid als projectleider en wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. In 2010 behaalde hij zijn MSc Industriële Ecologie aan de Technische Universiteit Delft en Universiteit van Leiden.

Linkedin profiel

Delen:
© 2024, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl