Heeft de Geest oogjes? – Diederik van Rossum

Download nu gratis dit e-boek uit de Psychosynthese reeks

Dit e-boek is een door Diederik van Rossum geschreven commentaar op het e-boek “Dienstverlenen met onderscheid” van Roberto Assagioli.

In dit e-boek verheldert hij de implicaties van de woorden van Assagioli en plaatst deze in een context die aansluit bij het perspectief en taalgebruik binnen de huidige psychosynthese.

Dit e-boek is die lezer behulpzaam die dienstbaar wil zijn aan de onderscheiden gebieden en zich geschikt wil maken om daarin te participeren onder het motto: Heeft de Geest oogjes?

Delen:

Download E-boek

Alle e-boeken zijn in ‘epub’ formaat. Dit is geschikt om te lezen op iPad, iPhone en Mac met Boeken/iBooks, op een Android smartphone of tablet met Aldiko en op bijna alle e-readers. Om een e-boek te kunnen downloaden en openen met een pc of laptop moet je eerst een (gratis) lees-programma downloaden, bijvoorbeeld Calibre of Adobe digital editions.
De publicatie en gratis verstrekking van de e-boeken wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Psychosynthese
.

Delen:

Reacties

  • Xandra Spiekman

    Dag Diederik,
    Alleen al de titel roept verlangen op, het onbenoembare verlangen dat nooit dooft. En een glimlach om jouw vermogen serieuze aangelegenheden (ogenschijnlijk) lichtvoetig te behandelen.
    Cari saluti,

Voeg jouw reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Aankomende cursussen

Zie ook de hele agenda

31 mei 2022

Informatieavond psychosynthese

Informatieavond psychosynthese

Ben je benieuwd naar psychosynthese en of het iets voor jou is? Tijdens deze avond maak je kennis met het perspectief en de methode ...

30 juni 2022

Ik, de ontdekkingsreis van het Zelf

Ik, de ontdekkingsreis van het Zelf

Psychosynthese zomerschool door Diederik van Rossum en Marrit van den Brink Neervoort. Dit is een cursus voor dwalers en dromers die al het goede ...

30 juni 2022

Oriëntatie in Psychosynthese

Oriëntatie in Psychosynthese

Intensieve cursus tijdens de psychosynthese zomerschool door Ancilla van Blokland en Ivan Šulenta. Wil je jezelf beter leren kennen? Deze cursus brengt je hoofd ...

30 juni 2022

De magie van psychosynthese

De magie van psychosynthese

Psychosynthese zomerschool door Annemieke Wester en Marloes Broos. Leer hoe je het onvoorstelbare op kunt wekken en kunt werken met de magie van jezelf.

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!

© 2022, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl