Psychosynthese kwesties

Interactieve middag met Diederik van Rossum.

De ‘psychosynthese kwesties’ van Diederik van Rossum in de nieuwsbrieven van het Instituut voor Psychosynthese worden door veel mensen met interesse gelezen.
In zijn kwesties richt Diederik de aandacht op actuele of juist alledaagse gebeurtenissen en plaatst deze in het perspectief van psychosynthese. Hij werpt een nieuw licht op het onderwerp in kwestie, toont het bijzondere in het gemiddelde en laat de invloed van toevalligheden en in zichzelf onbegrijpelijke ervaringen zien. Dit levert verrassende inzichten op en maakt alles waar Diederik zijn blik op richt potentieel tot een psychosynthese kwestie.

Tijdens deze middag zal Diederik met de deelnemers het vermogen praktiseren om van gewone en bijzondere gebeurtenissen psychosynthese kwesties te maken. Hij zal je dan weer eens op het ene been en dan weer eens op het andere been zetten en soms ook verleiden tot lopen.
Opvattingen over de wereld en jezelf worden herzien, de verbeelding wordt geactiveerd en je hart raakt in beroering. Je zult merken dat je niet alleen het onderwerp in kwestie, maar ook de wereld om je heen op een andere wijze beziet. Wat bekend leek, schijnt dan plotseling nieuw en een onderzoek waard.

Het doel van deze middag is om de deelnemers de bewegelijkheid van denken aan te leren die een vrije en zinvolle omgang bevordert met kwesties in hun leven en werk. Elke deelnemer die dat wil kan kwesties voorleggen.

Voor wie

De middag is voor iedereen toegankelijk. Als je wilt deelnemen kan enige ervaring met psychosynthese behulpzaam zijn. Ditzelfde geldt voor de afwezigheid van enige ervaring met psychosynthese. Ter inspiratie wordt geïnteresseerden aangeraden om kennis te nemen van de door Diederik geschreven psychosynthese kwesties.

Datum

Donderdag 14 maart van 14.00 tot 17.00 uur.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 75,-.

Lokatie

De middag vindt plaats op het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum.
Onbeperkt koffie en thee met lekkers en een drankje aan het eind van de middag zijn bij de kosten inbegrepen.

Contact

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Diederik van Rossum.
Telefoon: 035 622 48 72
E-mail: jdvanrossum@psychosynthese.nl

Delen:

Kijk ook eens naar...

Of zie de hele agenda

5 juni 2019

Informatieavond psychosynthese

Informatieavond psychosynthese

Ben je benieuwd naar psychosynthese en of het iets voor jou is? Tijdens deze avond maak je kennis met het perspectief en de methode ...

4 juli 2019

De wereld tussen droom en daad

De wereld tussen droom en daad

Psychosynthese zomerschool door Annemieke Wester. Waar droom je van en waar is het leven dat je leidt? De gewoonheid van het alledaagse lijkt soms ...

4 juli 2019

Oriëntatie in Psychosynthese

Oriëntatie in Psychosynthese

Intensieve cursus tijdens de psychosynthese zomerschool. Wil je jezelf beter leren kennen? Deze cursus brengt je hoofd en je hart zodanig samen dat nieuwe ...

4 juli 2019

Het oog van de geest

Het oog van de geest

Psychosynthese zomerschool door Diederik van Rossum. Geleid door het vuur van de wil en op de vleugels van de verbeelding betreden we in deze ...

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl