Psychosynthese boekgesprek

“Veel kennis is nog geen wijsheid.”Op deze avonden staat een boek centraal waarover we met elkaar in gesprek gaan in het licht van psychosynthese.

Wat maakt een boek karakteristiek voor psychosynthese? Hoe kun je deze karakteristieken plaatsen in het licht van psychosynthese? Daarover gaan we met elkaar in gesprek. Door met elkaar in gesprek te gaan maak je kennis met de literatuur op een wijze die al lezend op je eentje niet lukt.

Deze avonden zijn voor iedereen die kennis wil maken met psychosynthese en voor iedereen die zijn of haar kennis over psychosynthese wil verdiepen.

Op donderdag 15 december gaan we met elkaar in gesprek over het in 1983 door Murray Stein geschreven boek ‘In midlife’. Hij beschrijft vanuit Jungiaans perspectief de keerpunten op de levensreis en manieren om daar als mens een omgang mee te vinden. De begeleider van de boekgesprek avonden, Ivan Šulenta, heeft dit boek in het Nederlands vertaald. De Stichting ter bevordering van Psychosynthese heeft het in 2019 als e-boek uitgegeven. Dit e-boek wordt na plaatsing toegestuurd om te lezen voorafgaand aan de bijeenkomst.

Data

De psychosynthese boekgesprek avonden worden gehouden van 19.00 tot 21.00 uur op:

Swipe om tabel te bekijken
Datum:
donderdag 15 december 2022
donderdag 23 maart 2023
donderdag 15 juni 2023
Boek:
In het midden van je leven – Murray Stein
Wordt later bekend gemaakt
Wordt later bekend gemaakt

Aanmelding

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in psychosynthese. Om deel te kunnen nemen is geen voorafgaande ervaring met psychosynthese vereist. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere avonden via de knop ‘aanmelden’. Als je geplaatst kunt worden ontvang je per mail een bevestiging en een factuur.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 15,- per avond.

Locatie

De Psychosynthese boekgesprek bijeenkomsten vinden plaats op het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum. Koffie en thee met lekkers zijn bij de kosten inbegrepen.

Contact

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Annemieke Wester.
Telefoon: 035 622 48 72
E-mail: atwester@psychosynthese.nl

Delen:

Kijk ook eens naar ...

Of zie de gehele agenda

29 nov 2022

Informatieavond psychosynthese

Informatieavond psychosynthese

Ben je benieuwd naar psychosynthese en of het iets voor jou is? Tijdens de avond maak je kennis met het perspectief en de methode ...

2 dec 2022

Psychosynthese interventieplan

Psychosynthese interventieplan

Cursus van vier vrijdagen door Annemieke Wester. In deze cursus leer je hoe je een psychosynthese interventieplan maakt en bespreekt op een wijze die ...

1 jan 2023

Verdere Scholing in Psychosynthese

Verdere Scholing in Psychosynthese

Dit twee jaar durend scholingsprogramma in psychosynthese wordt gegeven door Diederik van Rossum, Ancilla van Blokland en Annemieke Wester en is bestemd voor maximaal ...

14 jan 2023

De psychologie van organisatieontwikkeling

De psychologie van organisatieontwikkeling

Cursus van drie weekenden door Annemieke Wester. Deze cursus biedt een uniek psychologisch zicht op de spanning tussen de persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden en ...

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!

© 2022, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl