De ervaring van Madelon Kilian

“Ook dit jaar kijk ik uit naar de Psychosynthese zomerschool. De kracht van de zomerschool is volgens mij dat je de buitenwereld met alle drukte even achter je laat en aandacht kan geven aan wat je in je binnenwereld bezighoudt. In een zomerschool word ik er weer aan herinnerd waar ik vandaan kom, waar ik ben en waar ik naar op weg ben. Het brengt mij dichter bij mijzelf.

Ik heb vele cursussen gedaan in mijn leven maar de wijze waarop de docenten van dit Instituut psychosynthese onderwijzen brengt voor mij alles samen. Het is spiritueel maar zet mij ook stevig met mijn voeten op de grond, in de wereld.

De zomerschool biedt een veilige omgeving om weer wakker te worden aan wat er leeft in je hart. De cursus van vorig jaar staat mij ook nog helder voor de geest. Het was een intense en leerzame ervaring waardoor ik mij meer bewust werd hoe ik naar anderen kijk en welke invloed dat heeft op mijn omgang met hen.

Daarbij zijn de mensen in de cursus en om mij heen belangrijk. Zij maken dat ik mijzelf tegenkom, dat ik weer meer tot leven kom. Je kan ergens in je eentje gaan zitten, dat ken ik ook heel goed, maar in de ontmoeting met die ander leer ik mijzelf kennen. Door psychosynthese ben ik me bewust geworden van de kracht die schuilt in het samenzijn.

Verder is de zomerschool ook een soort mini-vakantie: lekker buiten, voeten omhoog, in de zon. Je viert de zomer met elkaar. Ik kan daar intens van genieten. Kortom, ik kan niet wachten tot het weer zo ver is!”
Madelon Kilian voltooide in 2017 de beroepsopleiding psychosynthese en werkt als psychosyntheticus.

Delen:

Voeg jouw reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Psychosynthese zomerschool 2 t/m 6 juli 2020

Meld je nu aan!

Er is geen ID opgegeven.

2 juli 2020

Ik, de ontdekkingsreis van het Zelf

Ik, de ontdekkingsreis van het Zelf

Het maximale aantal inschrijvingen voor deze cursus is bereikt. Aanmelden is niet meer mogelijk. Psychosynthese zomerschool door Diederik van Rossum. Dit is een cursus voor dwalers ...

2 juli 2020

De magie van psychosynthese

De magie van psychosynthese

Het maximale aantal inschrijvingen voor deze cursus is bereikt. Aanmelden is niet meer mogelijk. Psychosynthese zomerschool door Annemieke Wester en Aad Snelleman. Leer hoe je het ...

8 dec 2020

Informatieavond psychosynthese

Informatieavond psychosynthese

Ben je benieuwd naar psychosynthese en of het iets voor jou is? Tijdens deze avond maak je kennis met het perspectief en de methode ...

Heb je vragen?

Neem dan vooral contact met ons op!

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl